Piyasalar

Milli Vicdan'dan Teşekkür Ziyareti

  • 788
Punto:

Milli Vicdan Sesinden Teşekkür Ziyareti

Son zamanlarda dikkatleri üzerinden eksik etmeyen Diyanet İşleri Başkanlığı’mız özellikle dini yayınlar noktasında büyük başarılara imza atmaktadır. Yayın ve medya konusunda günden güne daha da iyiyi ve güzeli bulma gayretinde olması takdire şayan bir emeğin neticesidir.
Diyanet TV ve Diyanet Radyo 7/24 saat yayın politikasıyla günümüz sorunlarına ilmî irfanî bakış ile  insanımızın ruhuna adeta hoş sadâ bırakan bir seyir halinde devam etmektedir... Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine varana kadar herkese sunabileceği zengin içerikli programlar sunmaktadır. 
Uzun süredir büyük bir titizlikle takip edip aile bireyleriyle de rahatça seyredilebilecek bir yayın politikası olduğu için Milli Vicdan İlmi Düşünce Platformu kurucu başkanı ve sözcüsü Sayın Emrullah Önalan, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Fatih Kurt hocayı makamında ziyaret ederek yapılan bütün bu çalışmalar için Milli Vicdan İlmi Düşünce Platformu adına teşekkürlerini iletti. 
Günümüz insanının dini değerlerimizin ilim, fikir ve hikmetle harmanlanmış programlarla muhatap olması, sığ dini görüşlere ve dini kullanarak toplumumuzun ifsadına yol açabilecek her türlü tehlikeye engel olacağını da belirten Sayın Emrullah Önalan, yapılan ve yapılacak olan bütün programların aziz milletimize hayırlı olmasını temenni etti.