Piyasalar

Kaybolmuş diriliş ruhunun tohumu, Gazze’de bulundu.

Punto:

Kaybolmuş diriliş ruhunun çürük olmayan tohumu, Gazze’de bulundu.  Ritüel ibadetlerin ruhsuz bedenine ruh veren, ibadetin neyini, nasılını, nedenini ifade eden tohum… İnandığı gibi yaşayan, inandığı değerleri insanlığa taşıyan tohum…şeytani güçlere karşı, direnmenin nasılına şahitlik eden bir duruşu kazandıran,  tohum…

Bu tohum yeşerdikçe, sömürünün, düzenbazlığın, zulmün ektiği tohum çürüyor.  Adaletsiz dünyanın, insanlığa verdiği zararı ve sıkıntıyıda gün yüzüne çıkarıyor. Bütün dünyayı sarmış siyonizmin hayat damarlarınıda, bir bir parçalıyor. Dünyayı kan çanağına dönüştürmüş canavarı ininden çıkarıp, meydanda ne menem olduğunu gösteriyor.

Bir avuç Gazzeli yiğitler, bize zalimlerin aslında korkulması gereken bir güç olmadığını da gösteriyor. Yeryüzünde taş üstünde taş bırakmayan, bombaları ve kan kusan silahlarının istediklerini başarmaya yetmediğini de göstermiş oldular. Korkak, alçak ve höst denildiğinde, nasıl bir şaşırmışlık içine girdiklerini de bize gösterdiler. ABD kongre salonunda, Netanyahu’nun yaptığı konuşmada, nasıl bir çaresizlik içinde olduğunu hepimiz seyrettik. Öldürmekle, yok etmekle sonuç alabileceklerini zannediyorlar. Gazze’nin molozlarından ödleri korkan siyonistler, mahşeri vicdanda mahküm olmuşlar, dünyanın hiç bir yerinin artık yahudiler için güven vermediklerini görüyorlar. Konuşması kudurmuş köpeğin salyalarını aratmıyordu.

Ya Rab! 
Gazzeli yiğitlere zafer nasip et. Ümmetin üzerine musallat olan siyonist uşağı yöneticileri, derdest edecek cesareti bizlere ver. Bu cumaya uyanmış ve uyandırmak için çaba sarf eden Müslümanlar olarak gitmeye, bizleri muvaffak eyle…Amin.