Piyasalar

Gafil yöneticilerimize Ottowa Geri Kabul Sözleşmesini nasıl imzaladılar...

Punto:

Küresel güçler gafil yöneticilerimize Ottowa Sözleşmesi ve Geri Kabul Anlaşması imzalattılar. 

Büyük Ortadoğu Projesi bütün İslam alemini parçalayan ve de-stabil hale getiren bir küresel aklın ürünü.
Irak da, Libya da, Suriye de bu çerçevede perperişan edildi. Ardından Kudüs İsrail'in başkenti yapıldı. 
Önümüzdeki dönem ise Gazze'nin Filistinlilerden arındırılması projesini bu küresel akıl hayata geçirecek.
Belki de Gazze'yi boşaltıp İstanbul'da bir Gazze mahallesi kuracaklar.

Bu durumda bu küresel akla hizmet edenler kim için çalışmış oluyor;                                                                                                              Filistin için mi?
Yoksa İsrail için mi?
Avrupa ve İsrail rahat uyusun diye ülkemizi uluslararası göçmen kampı yapmaya karar veren ahmaklar yüzünden evet, hepimiz helak olacağız. Kuran'ı bile doğru dürüst okuyup anlamayanların İslam'ı ucuz siyasetlerine alet etmesi ve haddi aşmaları elbette ilahi adalet nazarında cezasız kalmaz ama yarınki nesillerin hakkını gaspetmek ve istikbalini karartmak ayrıca Türk milletinin tokatını celbedecektir.
Ucuz siyasetler ve takım tutar gibi parti tutmalar devam ederse ülkücü akıncı alperen devrimci milliyetçi hangi kisveye bürünürseniz bürünün ülkenize ihanet etmiş olursunuz.

İsrail'i durdurmak istiyorsanız hemen Kürecik üssünü kapatın, İsrail ile ticaret yapmayı ve masum milleti kandırmayı bırakın, Türkiye'nin Ottowa Sözleşmesi ve Geri Kabul Anlaşmasından çekildiğini açıklayın.

Dinde tekfir etmek büyük günah ve vebaldir. Türk milletini bölmeyi, gerginlikten nemalanmayı bırakın. Belli ki bu iktidar devrini tamamladı, bari yarınlar için doğru siyasetler üretmek için oturun çalışın.